LASITUKSET

Palvelemme sinua vuosikymmenten kokemuksella lasitusalalla.

Oli kysymyksessä pieni tai suuri kohde, meiltä löytyy ratkaisu.

KYSY LISÄÄ

Olemme Keski-Pohjanmaan alueella toimiva lasitusalan, remontointi- ja rakennusalan erikoisliike. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria.

LASITUSALAN PALVELUT

IKKUNAKORJAUKSET

 

Hoidamme ikkunoiden korjaukset nopeasti! Joko noudamme rikkoutuneen ikkunapokan asiakkaalta tai pokan voi toimittaa suoraan toimipaikkaamme korjattavaksi. Eristyslasiset pokat voimme oman pesulinjastomme johdosta korjata nopeasti, jopa yhdessä päivässä.

Terassi & parvekelasit

 

Terassi- ja parvekelasituksissa käytämme toimiviksi todettuja, kotimaisia profiilitoimittajia sekä lasitoimittajia. Käymme mielellämme kohteessa katsomassa asiakkaan toivomukset jonka jälkeen mittaamme ja laskemme tarjouksen kohteesta.

 

saunan lasiseinät

 

Pesuhuoneeseen sekä saunaan saat mukavasti tilan tuntua sekä tyylikkyyttä lasiseinällä. 8mm karkaistun lasin sävy voi olla kirkas, harmaa tai pronssi.

PEILIT

 

Mittatilauksena toimitettavat peilit leikkaamme ja hiomme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme kohteeseen sopivan kiinnityksen sekä haluttaessa peilin taakse liimaamme turvakalvon joka peilin rikkoutuessa pitää isonkin peilin kasassa, eikä siitä tule vaarallisia sirpaleita. Käymme mielellämme myös asentamassa peilin valmiiksi.

PEILILIUKUOVET

 

Peililiukuoviin voit valita useista erivärisista profiileista ja erisävyisistä peileistä koostuvan kokonaisuuden. Peilin sijasta voi käyttää myös esimerkiksi valkoista lasia tai erisävuisiä Aluco- levyjä. Toimitamme kaikki peililiukuovet mittatilaustyönä.

Eristyslasit

 

Oman pesulinjamme ansiosta saamme haluttaessa toimitettua eristyslasielementit nopeasti kohteisiin joissa rikkinäistä eristyslasia ei voi kauan pitää. Esimerkiksi kohteisiin kuten päiväkodit ja koulut saamme eristyslasi-ikkunan korjattua jopa päivässä. Myös ovissa olevat eristyslasit toimitamme nopealla aikataululla. Vaativammat kohteet kuten näyteikkunat sekä erilaiset vaatimukset täyttävät eristyslasit tilaamme, toimitusaika on noin 1 vko.

TURVALASIT

 

Laminoitu turvalasi kuuluu varastovalikoimaamme, joten sen voimme leikata asiakkaan mittojen mukaan nopeasti. Karkaistun turvalasin tilaamme tehtalta, ja saatavana on useita eri sävyjä sekä vahvuuksia.

sälekaihtimet

 

Toimitamme ja asennamme Suomen johtaviin auringonsuojatuotteisiin erikoistuneiden valmistajien tuotteita. Yhteistyössä Kokko-Kaihtimen kanssa.

 

www.kokkokaihdin.fi

 

palonsuojalasit

 

Kauttamme saa myös palovaatimukset täyttävät palosuojalasit eri tarkoituksiin.

 

lasikaiteet

 

Lasikaiteet ovat näyttäviä ja silti näkymättömiä elementtejä esimerkiksi terassille tai portaikkoon.

markiisit

 

Toimitamme ja asennamme Suomen johtaviin auringonsuojatuotteisiin erikoistuneiden valmistajien tuotteita. Yhteistyössä Kokko-Kaihtimen kanssa.

 

www.kokkokaihdin.fi

 

KIINTEÄT PUU-ALUMIINI IKKUNAT

 

Kysy lisää ikkunoista.

HALUAN ETTÄ OTATTE YHTEYTTÄ

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

KOKKOLAN LASI JA RAKENNUS OY

Kirveskuja 4 , 67100 KOKKOLA

Y-tunnus: 2780227-3

Puh. +358 40 582 4042

info(at)lasijarakennus.fi

Lasitukset

Lasituksen erikoisliike

Keski-Pohjanmaalla

SOITA JA KYSY LISÄÄ

Puh. +358 40 582 4042

Lasimestari

John Källström

Puh. +358 40 582 4042

john(at)lasijarakennus.fi

Rakennuspalvelut

Sertifioitua remontointi ja

rakennuspalvelua

SOITA JA KYSY LISÄÄ

Puh. +358 40 865 2711

Timpurityöt

Mikko Niemissalo

Puh. +358 40 865 2711

mikko(at)lasijarakennus.fi

LASITUKSET